Ubijen 24-godišnji LGBT pjevač: Upucali su ga osam puta dok je vozio motocikl

Screenshot: Youtube

ZVIJEZDA u usponu, pjevač Kevin Fret ubijen je sa samo 24 godine. O njemu se pisalo kao prvom otvoreno gay pjevaču latinoameričkog trapa, a kako pišu novine El Nuevo Día ubijen je u Portoriku u ranim jutarnjim satima u četvrtak, 10. siječnja. Netko je u njega pucao dok se vozio na svom motociklu po San Juanu oko 5:30 sati po lokalnom vremenu, a preminuo je u medicinskom centru Río Piedras.

Policija istražuje njegovo ubojstvo, a kako pišu novine El Voceru, ustrijeljen je osam puta.

"Kevin je bio umjetnička duša, sanjar velikog srca. Njegova strast bila je glazba i još je toliko toga želio napraviti. Nasilje mora stati. Nema riječi kojima se može opisati ono što sad osjećamo i bol koju nam uzrokuje činjenica da je osoba s toliko snova morala otići. Svi se moramo ujediniti u teškim vremenima i tražiti mir u našem voljenom Portoriku", poručio je priopćenjem njegov menadžer Eduardo Rodriguez.

Fret se probio na latinoameričku trap scenu početkom 2018. pjesmom "Soy Asi", a otvoreno se zalagao za portorikansku LGBTQ zajednicu.

"Molite se, opustite i čekajte moje vrijeme, ja ću odraditi ostalo", posljednja je Fretova objava na Instagramu. Napisao ju je u srijedu.

Pročitajte više