Umjesto grba Boce Juniorsa dobio tetovažu penisa

Skromno ručavši sa svojim najmilijima, zaputio se prema obližnjem Tattoo shopu, koji mu se činio najprimjereniji njegovim financijski mogućnostima.

Taj dan jednostavno je bilo nešto u zraku, nešto zlobno, pričaju mještani. Kada je ušao u tattoo shop, nije ni slutio da će mu jedan naizgled priprosti umjetnik zauvijek promijeniti život.

Tko je mogao znati da će čovjek zadužen za izradu tetovaža biti krvni neprijatelj Boce Juniorsa, i vatreni navijač njihova rivala, River Platea?

Taj čovjek bio je iskvareni navijač, a smicalicu koju je smislio dostojna je najvećih zločinaca. Naime, bezbrižnom dječaku je umjesto grba mu omiljenog kluba, nacrtao penis.

Sliku, koja je u nekoliko dana obišla svijet, dječarac nije mogao vidjeti sve dok nije došao kući i svečano pred majkom i ocem skinuo svoju suknenu košulju.

Nevjericu koja je zavladala potom teško je opisati, ali uboga familija, kojoj je možda i jedini preostali ponos potonuo kao najteži kamen, sigurno neće utažiti svoju bol novčanom svotom koju će, eventualno, dobiti sudskom tužbom protiv zločestog tattoo-majstora.

V.B.

Pročitajte više