Damir Urban o svojoj ulozi žirija u The Voiceu: Zahvalan sam što sam dobio priliku

Foto: Dinko Cepak /HRT

Nova sezona glazbenog showa The Voice kreće od 11. studenog na Prvom programu HRT-a. Uz Vannu i Davora Gopca, koji su bili i u prethodnim sezonama, novi članovi žirija su Damir Urban i Dino Jelusić koji su zamijenili Ivana Dečaka i pokojnog Massima Savića.

Urban se na Facebooku oglasio o nadolazećoj sezoni.

"Trebalo je vremena da se odlučim, zna ekipa iz produkcije, ali uvjeren u pozitivne namjere i podržavanje talenta, rada, iskrenosti i različitosti, pristao sam, sa zadovoljstvom, uz Vannu, Gopca i Dinu, biti mentor u ovogodišnjem Voiceu", započeo je objavu.

Trebalo je vremena da se odlučim, zna ekipa iz produkcije 🙃, ali uvjeren u pozitivne namjere i podržavanje talenta,...

Objavljuje Damir UrbanČetvrtak, 12. listopada 2023.

Zahvalan je što će svoje znanje prenijeti na mlade pjevačke nade

U njegovom timu novim kandidatima pomagat će i Paulina Đapo i Sandi Bratonja. "U svojoj ekipi imam i dvije predivne desne ruke - pametnu, vrijednu i talentiranu Paulinu Đapo na mjestu vocal coachice i naravno, svog prijatelja, Sandija Bratonju, s kojim dijelim pozornicu već par desetljeća, sada u ulozi glazbenog producenta", napisao je Urban.

"Zahvalan sam što sam dobio priliku svom timu od deset mladih, divnih ljudi prenijeti dio svoje ljubavi i znanja o glazbi. Ali isto tako, zahvalan sam i na prilici da ja svakodnevno učim od njih. Nova avantura je počela", dodao je. 

Od posljednjeg izdanja The Voicea prošlo je više od tri godine, a audicije za novu sezonu već su počele.

Pročitajte više