Uskoro stiže "senzualna i seksi" Britney

NAJAVLJUJUĆI svoj novi album, posrnula pop princeza Britney Spears opisala ga je riječima "seksi i senzualan, jer je to nešto što mi trenutno nedostaje u životu".

Na novom albumu Britney Spears svoje je mjesto našla i pjesma "Outrageous" s R. Kellyem kao gostujućim vokalom, a tekst kaže: "Oh, its so hot, and I need some air, boy, dont stop, cause I'm halfway there."

U nedavnom razgovoru za američki glazbeni časopis Rolling Stone, Britney je izjavila: "Naravno da više neću snimati tako velike hitove kao što je bio "Hit me baby one more time".

"Novi album će opisivati poziciju u kojoj se trenutno nalazim. Bit će senzualan i seksi, pišem takve pjesme jer mi to trenutno nedostaje u životu" - dodala je Britney.

U novi materijal Britney spada i još jedna suradnja i to s Mobyem, pjesma nazvana "Early Mornin", koja govori o tome kako se Britney "osjeća kao govno nakon ludog noćnog izlaska".

Ako je vjerovati ovim najavama, čak je i sama Britney shvatila da je krajnje vrijeme da prestane izigravati nevinu djevojčicu i krene stopama Christine Aguilere, o čemu svjedoče i fotografije sa zadnjeg velikog nastupa Britney na otvaranju nove sezone američkog nogometa.

Pročitajte više