Vergara o obiteljskoj tragediji: Moj brat je donio pogrešnu odluku i platio je za to

Foto: Instagram

Sofia Vergara je u novom intervjuu za New York Times govorila o svojoj ulozi Griselde Blanco u novoj Netflixovoj seriji. 51-godišnja glumica utjelovila je šeficu kolumbijskog kartela, poznatu kao kokainska kuma.

>>Zašto su se svi bojali Griselde? Voljela je ubojstva, nadmašila i najveće kriminalce

Tim se povodom Vergara prisjetila odrastanja u Kolumbiji i velike obiteljske tragedije - njezinog brata Rafaela ubio je narkokartel. 

"U Kolumbiji su u to vrijeme pipci narkoprometa bili posvuda. Ne mogu vam reći da su svi bili dileri droge, jer to nije istina. Ali, na primjer, ako ste arhitekt, tko je kupovao stanove? Ako imate autosalon, tko kupuje automobile? Narkosi. Znao si tko su narkosi. Moj brat je bio drag dečko. Ali donio je pogrešnu odluku i, nažalost, platio je za to. Svi smo platili", rekla je Vergara.

"Njegova smrt je uništila našu obitelj. Majka i otac nikada više nisu bili isti. Moj drugi brat zbog traume je postao alkoholičar, a potom i ovisnik o cracku", dodala je. 

U razgovoru za spomenuti medij Vergara se dotaknula i razvoda od 47-godišnjeg Joea Manganiella. 

"Joe je bio četiri godine mlađi od mene, a nije imao djecu. On je odlučio da želi imati dijete, a ja sam za to prestara. Zamislite, kada bi to dijete imalo 10 godina, ja bih već napunila 60. Pa ja bih bila baka", rekla je glumica koja otprije ima sina Manolla (32). Podsjetimo, Manganiello je podnio zahtjev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog njihovog razdvajanja. 

Pročitajte više