Victoria nas opet cima - nove sise ili tek grudnjak koji dobro drži?

SUDEĆI po nedavno snimljenim fotografijama, Victoria Beckham je opet povećala sise. Još malo pa će postati najprsatija "supruga nogometaša", jer je ovo već drugi put da je povećala svoje slavno poprsje. Naime, prve sis(ic)e je dala povećati prije par godina, da bi se kasnije nekim čudom pojavila "kao surferska daska", a sada je ponovno viđena kako Beverly Hillsom šeće "nabreklih prsiju". Za prvi izlazak s novim sisama odjenula je sive traperice, majicu koja lijepo ocrtava plastične umetke i Christian Louboutin čizme.

Nakon što je kupila nove sise, uputila se prema Porsche dućanu gdje si je kupila novi dodatno nabrijani Porsche, dok je posebno dala izraditi svoje inicijale na aluminijskim felgama. Ta ideja ju je koštala sto tisuća funti, ali to je za nju ništa jer je na nedavno održanim koncertima sa ponovno okupljenom skupinom Spice Girls prema nekim informacijama zaradila deset milijuna funti.

"Lovu trošim na skupe stvari da drugi vide kako ja imam"

Kako je reper 50 Cent rekao "lovu trošim na skupe stvari da drugi vide kako ja imam", tako se Posh sa svojim sinovima Brooklynom, Romeom i Cruzom cijeli jučerašnji dan vozila u bijelom luksuznom Porscheom po sunčanim ulicama Los Angelesa.

Nakon što Davidu Beckhamu 2012. godine istekne ugovor s klubom LA Galaxy, slavni bračni par će se, najavila je Posh, vratiti u Veliku Britaniju. "Obzirom da ćemo živjeti u Engleskoj, a sigurno hoćemo, morali bismo kupiti neku kuću u Londonu", rekla je Victoria.

L.V.
Foto: Daily Mail, The Sun

Pročitajte više