Video: Alex i Jelena su prve u redu za pijaču, a kad treba raditi - nema ih

NAPETU atmosferu među sudionicima Farme mogu smiriti jedino Rafina gitara i alkohol, a potonje sredstvo postalo je omiljeno kad je u pitanju opuštanje nakon napornog rada. Nakon što se Aleksandra napila i izvrijeđala Stefany, alkohol je ovog puta odlučila iskoristiti u "druge svrhe" - s kolegicom Jelenom je popila koju čašu i počela zezati stanare. Vrijeđanja ovog puta nije bilo, ali je bilo komentara od strane cimera. Neki su ih, naime, opomenuli kako bi mogle više raditi, a manje piti.

"Ili će nam dati mesa ili ću ja početi sve od reda klati, kokoši, pa onda i krave", zaprijetio je Stipe Drviš, kojem glad pada sve teže i sve je slabije podnosi. Nezavidni životni uvjeti iscrpili su i druge stanare - nesretna što ne može "kuhati kako želi", Yo je zamolila producente još posuda i novu tavu, no nisu reagirali na njezin apel. Dvina je, smatra, pronašla način da na seoskom imanju dobiju što žele: "Ma to oni nas provociraju, mi se samo ne smijemo dati isprovocirati! Trebamo ne raditi ništa, ljenčariti".

Farmere večeras očekuje oproštaj s još jednim sudionikom. Uz prvog dualista Borisa Kosmača, gledatelji će mu odabrati konkurenta s kojim će se Boris, već iskusan po tom pitanju, večeras boriti u igri snage, izdržljivosti ili znanja. Pobjednik igre, naravno, ostaje u showu, a gubitnik piše oproštajno pismo u kojem navodi ime novog Gazde. Ako Boris večeras napusti show, ta časna uloga najvjerojatnije očekuje Ivanu Marić, bivšu članicu grupe Feminnem, s kojom se u protekla dva tjedna najviše zbližio.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

M.A.
Foto: Nova TV

Pročitajte više