VIDEO Balašević raspametio prepunu pulsku Arenu

Foto: Adriana Karuza/Press/Instagram

"NA STANICI u Puli" - očekivano, bili su to prvi stihovi koje je sinoć, u prepunoj Areni, otpjevao novosadski kantautor Đorđe Balašević. Izvedena verzija starog hita "Oprosti mi Katrin", posebno je napravljena samo za istarsku publiku, a i sama je pozornica podsjećala na željezničku stanicu u Puli.

Balašević je u pratnji brojnih glazbenika, među kojima je bio i Nikša Bratoš, održao još jedan maratonski koncert. U četiri sata stale su brojne poznate balade, a nije nedostajalo ni živahnijih ritmova, za koje su posebno zaslužni tamburaši.

Za Puljane i njihove goste, Balašević je izveo i jedan poduži bis, a u jednom trenutku ih je iznenadio pozvavši svog prijatelja iz vojske na pozornicu da zasvira bubnjeve.

Balašević se jos jednom pokazao kao kantautor sa zaista vjernom i brojnom publikom koja ni ovaj put nije ostala ravnodušna na njegov poznati humor i bogat glazbeni repertoar.

Iako su oko njegova koncerta u Hrvatskoj večer uoči obljetnice Oluje podigla velika prašina u srpskim medijima, Balašević je još jednom pokazao da on radi samo po svom.

Pročitajte više