Video - Doris Vrečko na premijeri filma "Mamurluk": Moja djevojačka će izgledati tako

"FILM Mamurluk mi se jako svidio. Općenito gledam komedije, zapravo samo taj žanr i gledam", rekla nam je manekenka Doris Vrečko koja je kao i ostali bila oduševljena filmom Mamurluk. Podsjetimo, u komediji se radi o četvorici prijatelja koji odlaze u Las Vegas na Dougovu momačku večer.

"Definitivno mi je najzgodniji bio Phil, a najsmješniji mi je bio Alan, onaj debeli"

Nakon lude noći, njegovi prijatelji Phil, Stu i Alan, se bude u razorenoj hotelskoj sobi gdje između ostalog nalaze tigra, bebu i kokoš. Dečki se ne sjećaju apsolutno ničega, a jedino što osjećaju jest nevjerojatna glavobolja.

"Stvarno mi je super film i već sam rekla da ću imati takvu momačku večer", priznaje Doris koja dodaje kako neće za djevojačku večer ići u Las Vegas, ali da želi da bude u tom stilu. Kada smo je pitali koji joj je bio najbolji lik iz filma, Doris nam je dala pravi "ženski odgovor". "Definitivno mi je najzgodniji bio Phil, a najsmješniji mi je bio Alan, onaj debeli", otkrila nam je Doris.

Iako priznaje da u posljednje vrijeme ne ide u kino, nije joj nimalo žao što se odazvala na naš poziv. "Nisam znala hoću li ići, ali sam se ipak predomislila i nije mi nimalo žao. Film mi je stvarno super", rekla je Doris Vrečko, koju možete vidjeti na najnovijem izdanju FHM-a.

"Moja djevojačka neće trajati jednu večer nego dva tjedna"


"Nikada u životu nisam popila kap alkohola, tako da mi djevojačka večer neće izgledati baš ovako", rekla je Doris koja iako ne namjerava djevojačku večer imati uskoro je već zamislila da će ona trajati čak dva tjedna. Kritike za film nije imala, naprotiv, sve joj se u filmu svidjelo.

U komediji, iz producentskog pera ljudi koji su radili "Američku pitu" i većinu sličnih uspješnica, glavne likove utjelovili su seksi Bradley Cooper, Ed Helmes, Zack Galifianakis, a između ostalih u nekoliko kadrova se pojavljuje i Mike Tyson.

A.M.
Foto: Borna Čavrag

Pročitajte više