Gledatelji primijetili grešku u montaži u novoj sezoni Bridgertona: "Izluđuje me ovo"

Foto: Press

Korisnica TikToka je uočila grešku u montaži u trećoj sezoni Bridgertona. Pogreška se događa odmah u prvoj epizodi nove sezone, nakon što Penelope Featherington (Nicola Coughlan) izjuri s bala nakon što joj Cressida (Jessica Madsen) uništi novu haljinu. 

Iako se puno pripremala za bal, čim je izašla, Penelope baca ukosnicu na tlo. Colin (Luke Newton) izađe vidjeti je li Penelope dobro i oni razgovaraju, a cijelo vrijeme ukosnica je na tlu. Zatim Penelope ulazi u svoju kočiju i ostavlja ukosnicu tamo gdje ju je bacila.

U idućoj sceni ukosnica je i dalje u kosi

Kad je došla kući, počela je pisati novi tekst Lady Whistledown i kamera pokazuje nju kako bijesno piše za svojim stolom. Na kosi ima istu onu ukosnicu koju je bacila na tlo u prethodnoj sceni. 

@akmulfordauthor Who else spotted this?? 👀 #bridgerton #bridgertonseason3 #polin #bridgertonnetflix ♬ original sound - A.K. Mulford 📚✨

"Mislila sam da će Colin uzeti ukosnicu s poda i vratiti joj je, ali nije", rekla je tiktokerica koja je podijelila ovu grešku i njezin video je postao viralan. U komentarima su joj se javili brojni gledatelji Bridgertona. 

"Ovakve stvari me izluđuju", "Uvijek obraćam pozornost na detalje i zbog ovakvih stvari ne mogu uživati u seriji", "Mrzim kad se ovakve stvari događaju u serijama. Tako je očito", neki su od komentara.

Pročitajte više