VIDEO Grašo i Hana stigli u restoran gdje će se održati svadbeno slavlje

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

HANA Huljić i Petar Grašo stigli su u restoran gdje će se večeras održati njihovo svadbeno slavlje. Mladenci, njihovi roditelji i najbliži prijatelji stigli su u poznati ugostiteljski objekat na splitskom Sustipanu gdje će večeras slaviti do dugo u noć.

Dobro raspoloženi mladenci pozdravili su okupljene novinare, ali se nisu zadržavali pred kamerama. Odlično su raspoloženi bili i Huljići, kao i  Petrovi roditelji Zoran i Snježana Grašo.

 

Mladenci su u restoran stigli u kombiju s osiguranjem koje ih je večeras dovezlo u crkvu sv. Dominika gdje su se vjenčali.

Kuma Hani bila je splitska pjevačica Domenica, koja je jučer iz Zagreba stigla u Split, a kumovi Graši bili su košarkaš Dino Rađa te slovenski ugostitelj Tomaž Kavčić. Par je noć prije vjenčanja organizirao proslavu za bliske prijatelje i obitelj u Žrnovnici.

Hana i Grašo danima se nisu javljali na Instagramu, a Grašo je prije nekoliko dana razgovarao s medijima u Srbiji. Ne skriva koliko ga iznenađuje medijska pažnja koju je dobila njegova veza, a zatim i vjenčanje s Hanom.

Pročitajte više