Video: Guzi Gianne Apostolski treba "hitan kozmetički tretman"

PINK red carpet vrvio je, među ostalima, i "treš zvijezdama" koje su bile na popisu uzvanika časopisu Stars.  Izbotoksirana Gianna Apostolski bila je jedna od njih koja je s ostalim trešerima sjedila u separeu i trusila votku. Na parti je došla u društvu dečka, 25-godišnjeg Ivice Novaka kojeg je na momente oblijevao znoj kad vidio koliko je muškaraca prilazilo njegovoj Gianni samo kako bi joj poljubili ruku i bacili pogled na sise.

Iako je rekla kako se na partiju neće skinuti, odnosno "da neće biti golotinje jer se u javnosti neće skidati", Gianna je malo kasnije uskočila u charleston haljinicu ispod koje je nosila samo tanga gaćice. Time je svim prisutnima omogućila pogled na njezinu guzu koja prema mnogima "treba hitni kozmetički tretman". Kako izgleda njezina guza uslikana, i kako izgleda nakon kompjuterske obrade, što mnogi magazini redovito čine, pogledajte na fotografiji gore.

Botoksom u čelo

"Otkad vodim 'Gole vijesti' nisam primijetila da mi se muškarci nešto osobito više upucavaju nego inače. Nije bilo nikakvih glupih uleta, ali ja sam ionako u sretnoj vezi. Popričat ću sa svima, ali dalje od toga neće ići", rekla je Apostolski koja se osvrnula na netočne napise o njezinim plastičnim operacijama. "Ja sam potpuno prirodna. Grudi sam samo podigla, što znači da nemam implantante, a liposukcija skoro da nije bila potrebna, te sam uštrcala botoks u čelo", rekla je voditeljica kojoj je Nova TV platila peglanje bora na čelu.

G.P.
Foto: V.H.
Video: T.B., L.V.

Pročitajte više