Video Hathaway izazvao raspravu: Je li omiljena "dobrica" zaista ljubazna ili ne?

Foto: EPA

VIDEO Anne Hathaway iz 2022. godine ponovo je postao viralan nakon što je podijeljen na X-u te je izazvao raspravu među korisnicima o tome je li mnogima omiljena glumica bila nepristojna prema fanovima ili ne.

Anne često nazivaju holivudskom dobricom i mnogi smatraju da je ona jedna od najpristojnijih glumačkih zvijezda. Međutim, na društvenim mrežama se, zbog različitih snimki, propituje ta njezina "titula".

Hathaway je tako snimljena nakon modne revije Valentina u Italiji 2022., gdje se obratila brojnim okupljenim fanovima koji su se htjeli fotografirati s njom.

Može se čuti kako na talijanskom govori bučnoj masi da budu "mirni" dok im je gestikulirala da se stišaju. "Ne mogu se fotografirati sa svima", rekla je.

Video izazvao raspravu

"Ali ja ću stajati ovdje i mahnuti ako želite da me slikate. Ne mogu davati autograme, previše vas je," Zatim se ispričala i zahvalila na razumijevanju.

Snimka je izazvala raspravu o tome je li glumica bila pristojna prema fanovima. Neki su smatrali da je bila ljubazna, a drugi su naveli da je nepristojna.

"Poznate osobe se ne moraju družiti s fanovima", "Bar je to učinila ljubazno", "Vrlo ljubazno, lako ih je mogla ignorirati", glasili su neki od komentara.

"Umišljeno i nepristojno", "Očigledno je uvježbano", komentirali su oni suprotnog mišljenja. Što vi mislite, je li Hathaway ljubazna ili nepristojna?

Pročitajte više