VIDEO Kim i Kanyeu prijete tri godine zatvora zbog onog što su napravili Taylor Swift

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN i Kanyeu Westu prijeti odlazak na sud jer su neovlašteno snimali i objavili razgovor s pjevačicom Taylor Swift. Slavni dvojac prekršio je kalifornijski zakon u kojem stoji da je snimanje razgovora bez dopuštenja druge strane ilegalno, a zbog toga im prijete tri godine zatvora.

"Čini se da im je cilj uništiti Taylor, no sami će snositi posljedice jer su telefonirali u Kaliforniji gdje je ilegalno snimanje bez dopuštenja", rekao je izvor za britanski Metro.

Odvjetnici slavne plavuše već su poslali pismo Kanyeu Westu.

"Zahtijevamo da odmah uništite sve snimke i pružite dokaz o tome, kao i tome da snimke prethodno nisu kopirane", stoji u njemu.

Hollywoodska drama počela je u ponedjeljak kad je Kim na Snapchatu objavila snimku razgovora svog supruga i Taylor, u kojem on pjevačici čita stihove svoje pjesme "Famous", a ona daje svoj pristanak da je spomene u njoj. Zasad je još nejasno je li Taylor dopustila da je Kanye naziva kučkom, jer se taj dio ne može čuti u Kiminim snimkama.

Nakon što su bijesni fanovi napali Taylor, ona je objavili svoju stranu priče na Instagramu. Oni oštrijeg oka primijetili su u gornjem lijevom kutu opciju search, što znači da je Taylor tu objavu napisala ranije. 

Pročitajte više