VIDEO Manekenka objavila čudnu poruku koju joj je poslao LeBron James: "On je oženjen"

Foto: Instagram

MANEKENKA Heidi V. Hoback, poznata prema svojoj strasti prema lovu, tvrdi da joj je legendarni košarkaš LeBron James poslao poruku s najčudnijom željom.

"Nauči me kako loviti i ja ću te naučiti košarku. Može? Lol", napisao je.

"Sportaši curama stalno šalju privatne poruke pa to nije najluđi dio, no ovo je najveći muškarac kojeg sam ikad vidjela", napisala je ona na Snapchatu, objavivši javno njegovu poruku.

Tad stvari postaju čudne. Hoback je objavila konverzaciju s Jamesom, no svoje odgovore je sakrila emojijima lubanja zbog čega su se ljudi zapitali kakve mu je to točno poruke slala. Pogotovo jer joj je sam košarkaš slao začuđene upite oko njezine poruke.

"Opa, nema šanse. Gdje si?", jedna je od njih.

Mnogi su zaključili da je ona bila daleko više zagrijana za njihovo dopisivanje od njega. Ipak, drugi nisu mogli zanemariti činjenicu da manekenki nabacuje ponude iako je oženjen i ima djecu.

Kad su se pitanja obožavatelja zaredala, Hoback je snimila video u kojem je pokušala objasniti što se dogodilo. Kako kaže, nije znala da je on oženjen, a za "najvećeg muškarca" iz svoje objave tvrdi da je zapravo mislila na jelena kojeg je vidjela u trenu u kojem joj je James poslao poruku. 

Pročitajte više