Video: Nova glazbena noćna mora u Big Brotheru

ENTUZIJAZAM na razini, sluha niotkud - tako bi se najkraće mogao opisati šoping zadatak kojem su stanari pristupili vrlo studiozno, uz pokoju tešku riječ, uglavnom na relaciji Mateja - Vita. Muški dio Kuće kao gay boy band Village People, te dame kao "high class" prostitutke iz Moulin Rougea simpatičnim izvedbama lišenim sluha i ritma definitivno ulaze u izbor najgorih glazbenih minuta u domaćem TV eteru.

Stanari su danima muku mučili s pjevačko-plesnim točkama koje su morali izvesti kako bi konačno, nakon nekoliko tjedana gladovanja, povećali kućni budžet. To im je na kraju i uspjelo, no probe za izvedbe pjesama "YMCA" i "Lady Marmalade" bile su naporne i obilježene živčanim ispadima Tesse, Mateje i Vite.

Big Brother očito uživa slušajući ljude koji nemaju (nimalo!) sluha dok pjevaju  pa je solo dionicu u muškoj dionici dodijelio Kreši, koji osim s glazbom, ima poteškoća i s engleskim jezikom. Glavna faca ženskog dijela zadatka bila je Mateja, no svoj obol projektu dala je i Maja-Paola, ranije proslavljena u duetu s kolegom Krešom.

Epohalno je i pjevanje uvijek vesele Martine, koja je u točki odglumila Lil' Kim, dok je Vita još jednom potvrdila svoj plesno-pjevački antitalent. Da bi došle do ovog umjetničkog nivoa, stanarke su se nekoliko puta posvađale i cjelokupni zadatak dovele u pitanje.

"Nećeš ti meni govoriti da sam balava, je li ti jasno?!", derala se Mateja, a Vita joj je živčano odgovarala: "Pun mi te kurac!". Tessa je, naravno, plakala, Maja-Paola je zamalo odustala nekoliko puta, a Martina je glumila "tampon zonu", pokušavajući djevojke dovesti u red. Muškarci, nasreću, nisu imali takvih problema - točku su brzo naučili i marljivo je vježbali, te se, unatoč Krešinom nabadanju, pokazali kao sabrani i normalni dio BB Kuće.

Čim su saznali da je zadatak uspješno obavljen, sve su razmirice pale u vodu pa su stanari nazdravili, sretni zbog činjenice da će ovog tjedna napokon, nakon gotovo mjesec dana gladovanja, pošteno jesti. "Jesi vidila kako smo bile živčane? Svaka od nas je nešto graknila, pa ovo je prestrašno", zaključila je Vita, dok su se dečki podsmjehivali, u nevjerici slušajući djevojačke razmirice kojih im je već, priznali su, puna kapa.

D.K.
Foto: RTL

Pročitajte više