Video: Otelila se kraljica Farme Stela, tele nazvano po Drvišu

DOK Prijatelji životinja ukazuju na, prema njihovom mišljenju, sramotnom ponašanju prema životinjama na Farmi, sudionici showa suočavaju se s novim "veterinarskim obavezama" - krava Stela se otelila, a Stipe, Alen i Lupino pobrinuli su se da sve prođe u redu pa su prozvani "dežurnim babicama" Farme. Nakon što su izvukli zdravo tele, odlučili su mu dati ime Stipe - po njegovom kumu Drvišu.

Prinova je na Farmi razbila je monotoniju i unijela dašak energije među kandidate koji je uglavnom troše na prepirke i ogovaranje. Da će se krava uskoro oteliti, prvo je shvatila Jelena, a stanari nisu, kao u požaru i "akciji štakor" paničarili, već su prionuli na posao. Nakon što su vidjeli da je tele živo (i da izgleda zdravo), vikali su i skakali od oduševljenja, a Jelena mu je nadjenula ime Stipe, dok mu je bivši boksač postao kum.

Kad smo već kod Drviša, spomenimo i novu članicu koja se pridružila njegovom fan klubu na Farmi - Hana je, uz Stefany, Aleksandru i Jelenu, počela oblijetati "najvećeg frajera u showu", boreći se, naravno, svojim ženskim adutima. Zbog svoje nove simpatije Hana se čak nakon osamnaest dana odlučila depilirati: "Mogla bi se depilirati sutra, ne bi bilo loše! Iako nemam motiv nikakav...".

Drviš je, očekivano, nasjeo na provokaciju, pa je Hana ubrzo zaključila kako bi upravo on mogao biti povod njezine prve seoske depilacije: "Reci samo kad da se depiliram na vrijeme! Samo na vrijeme, da sredim malu!".

Više video isječaka s Farme pogledajte na Video Indexu!

M.A.
Foto: Nova TV

Pročitajte više