Video premijera: Lana pobjegla "miljama daleko" od krivog muškarca

NAKON svih peripetija vezanih uz snimanje spota Lane Jurčević, za pjesmu "Miljama daleko" finalizacija je protekla glatko. Pjesmu autorski potpisuju Lana i njezin producent, a gost u pjesmi je P'eggy.  Snimanje spota je trajalo do 5 ujutro, nakon čega je cijela ekipa imala kratku pauzu za spavanje od 4 sata te su nastavili snimanje.

Lana je pred kameru stala bez šminke

Upravo u tim zadnjim kadrovima spota, Lana je odlučila stati pred kameru bez šminke. Suze, smijeh, bacanje stvari, presvlačenje... sve je to dio Laninog najnovijeg video spota, a sudeći po dosadašnjim reakcijama, čini se da će "Miljama daleko" napraviti ozbiljan posao.

Policija zaustavila snimanje

Podsjetimo, novi spot Indexove blogerice, koji je sniman proteklog vikenda na zagrebačkim ulicama, izazvao je manji zastoj u prometu zbog tehničkih komplikacija. Sve je to primijetila i policija koju je ekipa spota uvjerila da se u automobilu ne događaju nikakve problematične radnje već samo bezazleno snimanje. Također je zanimljivo da je snimanje spota trajalo 200 kilometara, odnosno dvanaestak sati, za vrijeme najgore prometne gužve.

Pročitajte više