Lana na koncertu pjevala: "Dečko mi je školarac pa mu šaljem džeparac..."

Tekst: A.M.
Foto: Lana Press

LANA JURČEVIĆ sinoć je napunila klub Shamballu i to do posljednjeg mjesta. Pojavila se u bijeloj haljnici hrvatskog dizajnera Envy rooma, s tokicom na glavi koja se inače nosi na sprovodima te u kričavim pink dokoljenkama. Osim publike i VIP gostiju, klub je bio pun novinara koji su pokušavali dobiti izjavu vezanu uz ovotjedne napise što je Lana, po svom dobrom starom običaju vješto izbjegavala, bar u periodu do koncerta.

Lana zbijala šale na vlastiti račun


Nakon što je jedna od djevojaka iz prvih redova pohvalila Lanin styling, Lana joj je odgovorila: "Hvala draga, ali ne znam jesam li se obukla za svadbu, sprovod ili školu. Mislim da je ipak ovo zadnje najizglednije." Čini se da je Lana odlučila sve preokrenuti u svoju korist i dokazati da joj
šale na vlastiti račun očito, nisu problem.

Koncert je započeo iza ponoći i trajao je gotovo dva sata. Lana je pjevala svoje pjesme, ali i nekoliko tuđih hitova, iako i dalje Prava ljubav, Jedan razlog i Okovi na srcu najbolje prolaze.

"Dečko mi je školarac pa mu šaljem džeparac..."

Nakon nekih sat vremena, kad smo mislili da je rekla sve i da će stati na izjavi sa početka, ugasila su se sva svjetla, a onda je zapjevala "Dečko mi je školarac, pa mu šaljem džeparac..." I nastavila: "... da ide u kino, da mu bude fino, da svrati poslije škole na čašu coca cole" i izazvala ovacije publike i dala medijima dovoljno da budu zadovoljni za ovaj put.

Međutim, od dečka ni traga ni glasa kako su mediji najavljivali. Očito je negdje,"Miljama daleko", kao što Lanin sljedeći sljedeći singl kaže.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara