Video: Selena Gomez MTV EMA najavila seksi spotom u kojem pokazuje grudnjak

SLATKICA Selena Gomez snimila je seksi promo video za predstojeću dodjelu MTV-jevih europskih glazbenih nagrada (MTV EMA), koju će voditi upravo ona. U promo spotu se pojavljuju dvije Selene - dobra i "zločesta". I dok je dobrica zablistala u "anđeoskom izdanju", njena dvojnica se pojavila u raskopčanoj košulji i pokazala grudnjak životinjskog uzorka.

Kad je MTV objavio kako će voditeljska palica predstojeće dodjele pripasti mladoj Seleni Gomez, ona nije krila oduševljenje ovim angažmanom: "Tako sam sretna što su me odabrali za voditeljicu ovogodišnje dodjele MTV EMA. To je ostvarenje snova! To je tako veliko događanje i njime se uvijek odaje priznanje najvećim glazbenim zvijezdama sa svih strana svijeta pa je velika čast biti voditelj ovogodišnjeg showa".

MTV EMA dodjela će biti održana 6. studenog u Belfastu, a vodeća je prema broju nominacija, podsjetimo, Lady Gaga - sa šest nominacija. Slijede je Katy Perry i Bruno Mars je sa četiri nominacije te Adele, Justin Bieber i 30 Seconds To Mars sa tri. Među nominiranima su i LMFAO, Beyonce, Coldplay, Eminem, Red Hot Chili Peppers, Kanye West, Wiz Khalifa, Kings of Leon, Linkin Park, Jennifer Lopez, Foo Fighters te Snoop Dogg.

Pročitajte više