VIDEO Stoka pobjesnio nakon bizarnog videa: "Mama vam briše guzicu, a mene osuđujete"

Screenshot: Facebook

REPER Marin Ivanović Stoka nikad nije skrivao svoje probleme s ovisnošću. Nekoliko puta završio je na odvikavanju, no tvrdi da je sad sve loše iza njega.

Objavio je novu pjesmu "Stara škola kreka", radi na svojoj karijeri i posvetio se vjeri. No kad je objavio video iz parka, za koji on tvrdi da je bio samo zezancija, mnogi su zaključili da je opet pokleknuo pred porocima, što je njega izrazito naljutilo.

"Čekam trajekt s Brača za Split i čitam malo vaše komentare. Moram reći da ste prilično neiskusni sa procjenjivanim da li je netko nadrogiran ili ne. Šačica klinaca kojima mama još briše guzicu se našlo mene osuđivati i govoriti mi da se opet drogiram jer sam odlučio snimiti jednu bezazlenu zezanciju s klupicama. Hahahha, prejaki ste. Droga je vrlo opasna stvar i ne bi je preporučio nikome od vas. Tko god još bude ostavljao nepotrebne komentare biti će udaljen sa stranice. Cuko vam želi ugodan dan. Peace", napisao je.

Stoka je novu pjesmu najavio objavivši svoju osmrtnicu na fejsu, što je izazvalo bijes obožavatelja kojima je ta šala bila previše morbidna. Zbog svega se Stoka ispričao obožavateljima. 

Pročitajte više