Video: Štreberica Dvina potukla Nenu u borbi umova i poslala ga doma

POSLJEDNJI od "pridošlica na Farmu", bivši voditelj Neno Pavinčić, napustio je show nakon što ga je u igri znanja, odnosno, kvizu o poljoprivredi, nadmašila Dvina Meler. Svi su farmeri ovog tjedna detaljno proučavali praktikum s potencijalnim pitanjima, ali Neno je očito zabušavao, pa ga je bivša karatistica pobijedila s lakoćom, rezultatom 5:1. Nakon što su shvatili kako Neno odlazi iz showa, farmeri su mu zapjevali evergreen "Ja se konja bojim", a Drele je, potaknut tučnjavom otprije nekoliko tjedana, prekinuo galamu djevojaka: "Cure, pazite kako se ponašate, u izravnom ste prijenosu!".

Dvina se nije iznenadila kad je shvatila da su je gledatelji odabrali za drugu duelisticu. S obzirom da ju je u Areni čekao muškarac, igrali su "borbu umova", a bivša se karatistica pokazala kao pravi štreber i točno je odgovorila na prva tri postavljena pitanja. "Od čega se radi maslačak?", Drelino je pitanje na kojem je zapeo Neno Pavinčić. Farmeri su s balkona napeto promatrali njihov dvoboj, a Neno se "pokopao" nakon što se prvi javio kako bi objasnio od čega se sve pravi "bio dizel" i onda shvatio kako se preduhitrio.

Što je kraj bliže, nostalgija je sve veća

Osvrćući se na protekle tjedne, Jelena je priznala kako su dosta naporni i sve više obilježeni nostalgijom, jer su natjecatelji svjesni da se približava kraj njihove seoske avanture. "Najteže mi je bilo na polovici showa, a što se više približava kraj, sve mi je lakše. U jednu smo ruku nestrpljivi, a u drugu nam je žao i lovi nas nostalgija", rekla je Jelena na sijelu. I sama se iznenadila kad je shvatila da nije najomraženija u očima gledatelja, te da su za drugu duelisticu odabrali Dvinu Meler.

Farmeri su iznijeli i dojmove o "emocionalnoj trampi", odnosno slanju poklona najdražim osobama i primanju istih. "Sve mi se to jako svidjelo, ali ove japanke koje su mi poslali... Ne znam o čemu su mislili dok su mi to slali. Šta, da idem u štalu u japankama?!", rekao je Alen i nasmijao ostale, a Dvina se nadovezala: "Ne mogu reći da sam nešto očekivala, ali ono što sam dobila je zaista neprocjenjivo. Nadilazi sva moja očekivanja, bila sam zaista sretna".

"Na neki sam način napravila poklon za sve moje najdraže, svatko je dobio po jedan mali dio. Ono što sam ja dobila napunilo je moje baterije više od bilo kojeg pršuta ili nečeg drugog čemu smo se nadali. To su najljepše ruže na svijetu", patetično je zaključila Ivana. "Toliko sam se privikao na ovo ovdje da više i ne znam za drugo... Pereš se, jedeš kad stigneš i nema druge", rekao je Alen, a Jelena je originalno dodala kako joj najviše nedostaje njezina obitelj, te kako bi bila "najsretnija na svijetu da sad svi dođu kod nje na selo".

Kakav je Rafo kao Gazda?

Iako je show počeo prije nekoliko mjeseci, na račun Rafaela Dropulića, koji je po mnogima najizvjesniji pobjednik Farme, nije izrečena nijedna ružna riječ. Nekim je čudom izostavljen iz sati, dana, pa i tjedana ogovaranja, a farmeri prema Rafi ništa manje nisu bili raspoloženi ocjenjujući ga kao ovotjednog Gazdu.

"Rafo je bio izvrstan Gazda! Jako se ozbiljno primio te funkcije, pa nas je, primjerice, natjerao da napokon napravimo vrt. U pitanju su bile ozbiljne radne akcije i ja mislim da je urodilo plodom. Farma je zablistala, a Joža nikad nije bio sretniji", nahvalila ga je Dvina.

Dorijan Klarić
Foto: Nova TV

Pročitajte više