VIDEO Svi pričaju o Harryjevoj reakciji na "ekstravagantni" poklon za Meghan

Screenshot: YouTube

PRINC Harry i njegova supruga Meghan jučer su krenuli na 16-dnevnu turneju po Australiji, isti dan kad su objavili da vojvotkinja od Sussexa očekuje njihovo prvo dijete.

Australci su ih srdačno dočekali, a u jednom trenu netko je Meghan poklonio buket, koji britanski mediji opisuju kao "ekstravagantan". Dok se ona pozdravljala s okupljenima ne skidajući osmijeh s lica, Harry je imao drugačije planove.

Prišao je s podignutim prstom prema okupljenim građanima koji su ga snimali.

"Ne možete mojoj ženi dati tako veliko cvijeće. Što je to?" rekao je, a smiješak u kutu usana otkrivao je da se samo šali.

Tijekom šesnaestodnevnog putovanja vojvoda i vojvotkinja od Sussexa obići će razne lokacije i prisustvovati brojnim događanjima. Među njima su igra s koalama i posjet nekima od najljepših plaža, a očekuje se da će mladi bračni par dati imena endemskim pticama Novoga Zelanda, kivijima. U srijedu će posjetiti sušom pogođena ruralna područja Novoga Južnog Walesa i u mjestu Dubbu razgovarati s poljoprivrednicima, u četvrtak će se voziti tramvajem po Melbourneu te se susresti s aboridžinskim rendžerima na otoku Fraseru u Queenslandu. 

Najviše će se baviti promoviranjem Invictus Gamesa, sportskog natjecanja za ratne invalide, koje je inicirao Harry. Od 20. do 27. listopada u Sydneyju će se čak 500 veterana iz 18 država natjecati u više od deset sportova. 

Prve Invictus Games održane su 2014. u Londonu. Harryju i Meghan na turneji po Australiji pridružit će se bivši nogometaš David Beckham kao ambasador igara. 

Nagađanja o Meghaninoj trudnoći počela su još tijekom vikenda, kada je na vjenčanju princeze Eugenie nosila široki kaput, a nastavljena su i jučer ujutro po slijetanju kraljevskog para u Sydney jer se činilo da Meghan trbuh skriva ljubičastim fasciklima koje je nosila u ruci. Na kraju su zaustavljena službenom potvrdom Kensingtonske palače.

Pročitajte više