Vidoviti Paul predviđa: Njemačka će izgubiti od Španjolske

NJEMAČKIM navijačima ostaje samo nada da je vidoviti Paul ovog puta pogriješio. Hobotnica koja je do sada sa stopostotnom točnošću prognozirala pobjednike utakmica na Svjetskom nogometnom prvenstvu uoči polufinalne utakmice sa Španjolskom prognozira poraz Njemačke.

Hobotnica rođena u Britaniji trenutno živi u Oberhausenu u zapadnoj njemačkoj, a postala je slavna nakon niza točnih predviđanja pobjednika. Paul je pogodio čak i da će njemačka izgubiti od Srbije, a uoči današnje utakmice Njemačke je navijače svojom prognozom bacio u očaj. Paulu su opet bile ponuđene dvije plastične posude s hranom, a on je, nakon kratkog oklijevanje, prvo otvorio onu na kojoj je bila španjolska zastava.

Nakon njegove odluke, koju je uživo bila prenošena na brojnim njemačkim televizijskim programima, odmah se našlo i onih koji su se počeli tješiti kako čak niti Paul ne može biti nepogrešiv. Ipak je rođen u Britaniji, komentiraju njemački mediji. Je li bio u pravu ili ne, saznat će se već sutra nakon polufinalnog ogleda Njemačke i Španjolske.    

Pročitajte više