Vlatka Pokos: Hrga mi je uništila život, a ne Index

"GOSTOVANJE u emisiji '10 do 8' moja je velika pogreška jer takvu prijetvornost i laganje nisam doživjela ni od koga", kroz suze je pričala Vlatka Pokos u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

"Hrga mi je rekla da ćemo u studiju govoriti o neetičnim medijima i bolnici iz koje su procurili podaci o pobačaju, ali umjesto toga, u emisiji uživo, znajući da se ne mogu izvući, postavila mi je stupicu. Počela je podlo kopati po mom seksualnom životu, pitajući me s kime spavam pa ju je zanimalo i tko je napravio to jadno, umrlo dijete. Je li ona svjesna da sam  izgubila nešto što sam cijeli život željela!? Na takvu bešćutnost jedne žene nisam nikad naišla, jednostavno rečeno medijska giljotina", kazala je Vlatka.

I dok je Hrga na početku emisije prozvala Index.hr, koji je prvi objavio informaciju o Vlatkinom pobačaju, zbog neetičnog medijskog ponašanja, ubrzo nakon toga zasula je nizom provokativnih, senzacionalističkih i, mnogi će reći, neetičkih pitanja. Uplakana Vlatka Pokos nakon toga je i sama priznala kako joj život nije uništio Index, nego Hrga.

"Hrga se razbacivala podacima kako zna da moj bivši suprug traži DNK analizu mrtvorođenog ploda! Zatim me pita spavam li još s bivšim suprugom i, iako zna da sam u sretnoj vezi, koja je trebala biti obogaćena tim djetetom, pita me je li to dijete začeo Josip Radeljak i jesam li s njim spavala nakon prekida. Nečuveno! Na početku te emisije osudila je portal Index.hr, koji je prvi objavio vijest, da bi mi zatim učinila nešto puno gore od Indexa."

Vlatka je, kaže, Hrgi vjerovala zbog dugogodišnjeg poznanstva i prijateljstva koje je ona iskoristila zbog nekoliko bijednih postotaka gledanosti.

“Vjerovala sam joj jer je dugo znam, a ona me je na lukav način dovukla u emisiju i izdala, na čemu su joj sigurno stisnuli ruku Svilan i ekipa. Mogu joj čestitati i na tome što je vjerojatno uništila i moju novu, i do mog nastupa na Novoj TV, sretnu vezu sa Željkom Radolfijem. Uništila je moj novi život koji sam pokušala izgraditi nakon bolnog prekida”, kazala je Vlatka za Slobodnu Dalmaciju, poručujući da prekida sve odnose s Hrgom i Novom TV.

R.I.

Pročitajte više