Vlatka Pokos sa suzama u očima predstavljala knjigu

VLATKA POKOS sinoć je u Trogiru predstavila svoju autobiografsku knjigu "Život u raju", koju je kako sama kaže, napisala u svega dva mjeseca, a posvetila ju je svom dragom prijatelju, vizažistu Tomi Vrbanu, koji je preminuo u ožujku ove godine, na njen 40. rođendan. Na Vlatkinoj promociji su pjevali klapa Iskon i Vinko Coce, a podršku su joj došli dati i Robert Pauletić te Boris Kosmač.

Posebnu zahvalu Vlatka je na promociji uputila malenoj Lani, kćeri pokojne glumice Ene Begović i svog bivšeg supruga Josipa Dikana Radeljaka. Dok je govorila o djevojčici, Vlatka se rasplakala rekavši kako ju je upravo mala Lana "podsjećala što znači istinski voljeti".

"Sigurna sam da mi ovo nije posljednja knjiga jer mi se jako sviđa pisanje"

"Naslov knjige moj je životni moto. Unatoč svim usponima i padovima nastojala sam kroz život kročiti uzdignute glave vjerujući u ljubav i dobrotu. Hvala svim ljudima i bliskim osobama koji su mi bili podrška kroz život, a posebice hvala maloj Lani koja me uvijek podsjećala što znači istinski voljeti. Sigurna sam da mi ovo nije posljednja knjiga jer mi se jako sviđa pisanje. To je prekrasan način da čovjek raščistiti s nekim stvarima i okrene se budućnosti", navela je Vlatka prilikom predstavljanja knjige.

Vlatkina knjiga je i prije objave izazvala pravu buru i brojna prepucavanja među glavnim akterima. Podsjetimo, osim što se u knjizi osvrnula na život s Josipom Radeljakom Dikanom, Vlatka je detaljno opisala odnos s nekim drugim ljudima poput Snježane Mehun, "prijateljice - izdajnice" Nike Kalogjere, Alke Vuice, koju je okarakterizirala kao lošu majku, te Mije Begović, koju naziva svojom najvećom neprijateljicom.

Pročitajte više