Voditelj o Kylie: "Nije ona samoostvarena, nego joj sestra ima kućni uradak"

Foto: Instagram/Twitter

BRITANSKI voditelj Piers Morgan osvrnuo se na titulu "najmlađe samoostvarene milijarderke" koju je prije nekoliko dana ponijela Kylie Jenner, prema podacima Forbesa.

>>>Kako je Kylie Jenner zapravo postala milijarderka s 21 godinom?<<<

"Nije samoostvarena zato što je njena sestra napravila kućnu snimku", napisao je kratko Piers Morgan i pokrenuo raspravu na Twitteru.

Dok su neki jedva dočekali složiti se s njegovim komentarom i zahejtati uspjeh najmlađe članice klana Kardashian-Jenner, bilo je mnogo i onih koji su mu jasno poručili da se ne slažu s njim.

"To je zbog njene kozmetičke linije i javnih pojavljivanja... 100 posto je zbog celebrity kulture koju ljudi puše, ali svejedno je samoostvareno", poručila mu je jedna tviterašica.

"Molim te, daj mi još primjera u kojima je netko iskoristio sestrin kućni uradak da zaradi milijardu dolara, tu jako učestalu stvar koja se događa", komentirao je jedan tviteraš.

"Ona je stvorila svoj brend. To tehnički jest samoostvareno jer nitko drugi u njenoj obitelji nema milijardu dolara", dodao je drugi.

Javio se čak i pjevač Liam Payne, bivši član benda One Direction. "Žao mi je, ali Piers, jesi li ti lud? Ti si ovdje jedino jer pričaš sranja o svima i radiš kontroverzne ispade da privučeš pozornost... Kylie barem ima svoj biznis koji je sama izgradila. Zašto jednom ne čestitaš ljudima umjesto što ih samo vrijeđaš", napisao je Liam.

Podsjećamo, Forbes je prije nekoliko dana proglasio Kylie Jenner najmlađom samoostvarenom milijarderkom svijeta. 21-godišnjakinja je prije tri godine pokrenula kompaniju Kylie Cosmetics koja se bavi prodajom beauty proizvoda, a prošle je godine ta kompanija ostvarila prodaju od 360 milijuna dolara.

Forbes piše da tvrtka danas vrijedi oko 900 milijuna dolara, a s novcem koji je Kylie već povukla iz posla, to joj daje status milijarderke.

Kylie je tako prestigla Marka Zuckerberga koji je milijarder postao "tek" s 23 godine.

Pročitajte više