Volite čitati na plaži? Luksuzni resort na Maldivima nudi vam posao iz snova

Foto: Instagram

TRAŽITE posao? Ako se volite odmarati na plaži i čitati knjige, ovo bi za vas mogao biti najbolji posao na svijetu. 

Luksuzni resort Suneva Fushi na Maldivima traži osobu koja bi njihovim gostima na plaži prodavala knjige. 

"Plaća nije velika, no beneficije su odlične. S vremenom možete dogurati i do bolje pozicije. Na vama je hoćete li iskoristiti ovu odličnu priliku. Ovo je posao iz snova za mnogo ljudi. Da ponovo imam 25 godina, i sam bih se prijavio", rekao je poslodavac Phillip Blackwell za The Guardian. 

Od potencijalnog zaposlenika očekuje se da radi najmanje tri mjeseca, pri čemu ima obavezu voditi "zanimljiv i veseo blog koji opisuje naporan život prodavača knjiga na pustom otoku". Također je bitno da je u stanju "zabaviti goste svih uzrasta, pričati priče djeci i održavati kreativne tečajeve pisanja za goste". 

"Želimo nekoga tko je kreativan, inspirativan i može ljudima približiti radost čitanja na odmoru", kaže Blackwell. 

Sretni zaposlenik dobit će smještaj pokraj luksuznog resorta u kojem se smještaj plaća od 20 do 167 tisuća kuna, ovisno o apartmanu, te sadrži bazen, spa i saunu. 

Vaš bi zadatak bio prodavati bogatim gostima knjige o lokalnom okolišu, podvodnom životu i drugim temama koje zadovoljavaju interese takve klijentele. 

"Oni su visokoobrazovani, radoznali ljudi koji se žele odmoriti i pobjeći od posla, ali i raditi na sebi", objasnio je Blackwell.

Originalan oglas možete vidjeti ovdje, no morat ćete se prvo registrirati. 

Pročitajte više