Vrhunac sapunice Popović: Danijel supruzi prijeti pornićem, ona njega optužuje za uhođenje

GODINE koje je obitelj Popović provela u medijskom prepucavanju nisu ništa u usporedbi s novim optužbama koje bivši supružnici Sanja i Danijel serviraju javnosti. Potonuli pjevač nedavno je, naime, izjavio kako će uskoro u javnost plasirati pornić kojeg je sa suprugom snimio u danima idile, no njegova bivša supruga brzo mu je vratila - tvrdi da ju je godinama prisluškivao, postavljajući "bubice" po cijelom stanu.

Sanja Bjedov Popović i Danijel Popović godinama se prepucavaju preko medija, a sve je počelo kad je bivša supruga nekadašnje pop zvijezde medije ogorčeno obavijestila kako Danijel ne plaća alimentaciju. 17-godišnja Isabella Popović, njihova kći, izjavila je tad kako ju je otac zanemario, pa je uslijedilo javno i degutantno mirenje u emisiji "Showtime", no protagonisti trećerazredne medijske sapunice nisu dugo čekali da javnosti serviraju novi nastavak.

Posesivni Popović pratio i prisluškivao suprugu?

"Imam pornić i plasirat ću ga u javnost ako me Sanja ne pusti na miru", izjavio je nedavno Danijel, nekad zvijezda Eurovizije, a danas marginalni izvođač koji je svoj najuspješniji nastup prošle godine, primjerice, zabilježio na Trash Film Festivalu. Šokirana tvrdnjama bivšeg supruga, Sanja Bjedov Popović dala je intervju Red Carpetu i demantirala informacije o porniću, a spomenula je i kako ju je bivši suprug godinama prisluškivao te slijedio automobilom.

"Jednom davno mi je telefon pao na pod, a iz njega je ispao mikrofon. 'Bubice' je postavljao po cijeloj kući, a često me i slijedio automobilom. Volio je imati tu audio kontrolu", rekla je Sanja Bjedov Popović i dodala kako su njezina djeca šokirana očevim pričama o porniću. "Ja sam ih odgojila i oni znaju da ne postoji nikakav pornić. Moja su djeca u šoku zbog očevih istupa. Isabelli je, primjerice, neugodno u školi", kaže bivša Popovićeva supruga.

"Danijel ne želi priznati da je bolestan i da ima ozbiljne probleme"

"Odgovorno tvrdim da ne postoji nikakav pornić. U deset godina braka nikad se nismo snimali i ja ne znam o čemu on priča, kakvu je montažu napravio ili što god. Danijel jednostavno ne želi sebi i drugima priznati da je bolestan i da ima ozbiljne probleme", zaključuje Sanja Bjedov Popović o bivšem suprugu za kojeg se, podsjećamo, u nekoliko navrata pisalo da ima probleme s alkoholom, a njegovi financijski dugovi već su ušli u "urbanu legendu".

D.K.
Foto: Nacional dokumentacija

Pročitajte više