Vrsaljko je prije Kaje bio u braku s Mateom. Njihova priča iznenada je završila

ŠIME VRSALJKO umirovio se danas iz reprezentacije te se emotivnim pismom oprostio od Vatrenih. Tim povodom na društvenim mrežama oglasila se i njegova trenutna partnerica Kaja Vidmar. 

"Ponos naš", napisala je i podijelila objavu HNS-a o Šiminom umirovljenju.

Prije Kaje, Vrsaljko je bio u braku s Mateom s kojom je dobio sina Brunu. 

Vrsaljko je s bivšom suprugom proveo cijelu mladost

Bivšu suprugu Mateu upoznao je još u srednjoškolskim danima u Zadru. "Nisam zaljubljive prirode. Zaljubio sam se samo jednom, u svoju ženu i to je bilo to", rekao je Vrsaljko 2018. godine. Ispričao je da je Mateu prvi put vidio kada se vozio na bratovom skuteru te ju je odmah nakon toga nazvao.

Vrsaljko je od početka njihove veze bio posvećen svojoj nogometnoj karijeri, a Matea mu je u tome bila podrška. Tijekom njihove veze i kasnije braka samozatajna Zadranka nije se nikada previše javno isticala te joj je Instagram profil bio privatan i time nedostupan javnosti. 

Šime i Matea vjenčali su se 24. lipnja 2017. godine nakon devet godina veze. Godinu dana kasnije dobili su sina Brunu. 

Prošlo ljeto obrisao je sve fotografije s Mateom sa svog Instagram profila

Podsjećamo, krajem prošle godine krenula su medijska nagađanja da je njegovom braku s Mateom došao kraj. Naime, nogometaš je prošlo ljeto obrisao sve fotografije s njom s društvenih mreža i naknadno objavio jednu svoju fotografiju na kojoj ne nosi vjenčani prsten

Kao što smo već pisali, početkom ove godine Matea je maknula Vrsaljkovo prezime sa svog Instagram profila te tom gestom potvrdila kraj njihovog braka. 

Početkom godine krenula su nagađanja o Vrsaljkovoj vezi s Kajom

O vezi Šime Vrsaljka sa Slovenkom Kajom Vidmar počelo se pisati krajem veljače ove godine. Manekenka je tada bila u visokom stupnju trudnoće, a počelo se šuškati da je otac njenog djeteta upravo Vrsaljko. Priče su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje bi odvojeno objavljivali na društvenim mrežama.

Da su doista u vezi, potvrđeno je tek u lipnju, kada je Kaja objavila crtež s likovima koji nevjerojatno sliče njoj i Vrsaljku te drže bebu u naručju.

Svoju ljubav više ne skrivaju

Par je nedavno prvi put za medije progovorio o svojoj ljubavi.

"Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se dobro prodala, ali naša priča je potpuno drugačija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo", rekla je Kaja ranije.

Početkom travnja ove godine Kaji i Šimi rodila se kći Viktorija te nogometaš često dijeli njene fotografije na svom InstaStoryju. 

Pročitajte više