Vruća Nives Celzijus: Volim seks u guzu i pozu 69



NIVES CELZIJUS uživa u svojoj sve većoj popularnosti. U maniri prave seks ikone, Nives je ovaj put počastila svoje fanove sado-mazo izdanjem, a fotografije zanosne Nives mogu pogledati svi posjetitelji njene web stranice. Osim fotografija, Nives je fanove još jednom podsjetila na svoje seksualne preferencije, odgovarajući im na pitanja.

"Mi žene blistamo kad smo voljene i zaljubljene. S obzirom da imam dvoje djece i supruga koji me obožava, podarena sam ogromnom količinom ljubavi i moja sreća isijava iz mene"

Otkrila je tako, između ostalog kako svog Dinu nikada nije prevarila, osim naravno u snovima. Koga li to Nives sanja, nije otkrila. Znatiželjnom obožavatelju je otkrila kako joj je bitno isključivo da penis nije mali, a veličina joj je bitna samo pri odabiru dijamanata. Njezina omiljena poza je 69, seks u guzu, kaže, voli, no naglašava kako voli i puno više od toga.

Na pitanje s koliko je nogometaša izlazila, Nives je diplomatski odgovorila: "Ne dovoljno!". Na kraju, pristupačna Nives je obožavateljici otkrila kako je tajna njenog dobrog izgleda u obiteljskoj sreći koju je našla sa Dinom Drpićem i njihovo dvoje djece. "Mi žene blistamo kad smo voljene i zaljubljene. S obzirom da imam dvoje djece i supruga koji me obožava, podarena sam ogromnom količinom ljubavi i moja sreća isijava iz mene", kaže sretna Nives.

Nives priprema novu knjigu - "U krevetu nogometaša"

Inače, u sklopu svoje web stranice, Nives ima i blog naziva "Zločeste misli jedne Wagsice" na kojem redovno izvještava obožavatelje o životu kakav vodi žena nogometaša, majka, i popularna spisateljica. Otkrila je tako kako ima u pripremi novu knjigu, naziva "U krevetu nogometaša", čiji će se prvi dijelovi naći na njenom blogu, tako da će ih fanovi prvi imati prilike čitati.

U jednom od svojih blogova Nives otkriva kako će mladi nogometaš Dejan Lovren postati apsolutni must have u ženskoj populaciji - i to mahom onoj malo starijoj. Time je također i iskusna Nives još jednom potvrdila pravilo kako je mlađe slađe, a čini se da nije jedina s obzirom da se sve veći broj Hrvatica, ali i svjetski poznatih zvijezdi priklonilo tom trendu. Tko zna, možda se baš uz mlađe muškarce i one osjećaju "zelenije".

Pročitajte više