Vukelićev sin se oženio kćeri karlovačkog policijskog inspektora

ALEN VUKELIĆ, sin jedinac hrvatskog ministra obrane Branka Vukelića, jučer se u Šišljaviću pokraj Karlovca oženio Josipom Huljinom, kćeri policijskog inspektora PU karlovačke. Mladi par je u crkvi Sv. Josipa u Šišljaviću vjenčao lokalni župnik Lovro Zaplatić.

Ponosni otac, ministar Vukelić, nije krio svoju sreću, a čak je i zapjevao s tamburašima stihove "Neka sam isti k`o stari moj" hita Miroslava Škore "Kuća na kraju sela". Slavlje je, nakon crkvenog obreda, dugo u noć nastavljeno u restoranu Princess u Jastrebarskom, a uzvanike su zabavljale Slavonske lole i karlovački bend Plava noć. Na vjenčanju je bio i pjevač Mate Bulić.

Osim vlasnika tvrtke HS Produkt koja za MORH izrađuje jurišne puške, Ivana Žabčića i Marka Vukovića, među uzvanicima su bila i brojna poznata lica lokalne političke scene - karlovački gradonačelnik Damir Jelić, župan Ivan Vučić, ali i neki bivši pripadnici HDZ-ove mladeži - bivši predsjednik HDZ-ove mladeži Danijel Trupković koji je iz stranke izbačen zbog divljanja i razbijanja u kafiću River Pub te Željko Goršić - sin istoimenog tajnika u MORH-u koji je iz stranke izbačen zbog pozivanja na ustaštvo izbačen iz stranke. S njima u društvu je bio aktualni predsjednik mladeži HDZ-a, Matija Perković.

Pročitajte više