Whitney prodaje svoje stvari kako bi podmirila račune

Američka diva, navodno, poslovne račune nije platila od 2005. godine, pa se nakupio dug u iznosu od 150 tisuća dolara, piše Contact Music. Kako Whitney nije u mogućnosti odjednom platiti tako veliku svotu (a tu su i višegodišnji sudski troškovi), primorana je prodati veliku količinu osobnih stvari, ali i odjeće koju je nosila na turnejama.

Tako se u New Yerseyu ovih dana organizira velika aukcija na kojoj će se tražiti kupci za gotovo 300 tisuća dolara vrijedan glasovir, dizajnersku odjeću s posljednje turneje, a prodavat će se čak i ozvučenje te sav tehnički inventar kojeg je kupila u posljednjih nekoliko godina.

Whitneyina glasnogovornica Nancy Seltzer izjavila je kako Whitney ne prodaje svoje stvari zbog nagomilanih dugova, već zbog činjenice da joj jednostavno više ne trebaju, što je praksa, ističe, među mnogim popularnim glazbenicima.

Ipak, voditelj aukcije Steve Newmark kaže kako su za dražbu zaprimili mnoge privatne stvari američke pjevačice, što i nije baš uobičajeno, pa se smatra da je Whitney u zaista velikim financijskim problemima, kad prodaje stvari poput donjeg rublja ili čak čarapa.

D. K.

Pročitajte više