Youtuber bijesan na Supertalent: "Da sam imao 500 eura, možda bih prošao..."

Screenshot: Youtube

DARIO OREŠKI, čiji kanal Dare Tv na YouTubeu prati oko tri i pol tisuće ljudi, izrazio je svoju ljutnju prema produkciji Supertalenta jer njegova audicija nije bila emitirana. Također je ustvrdio da je sve to namješteno i potplaćeno. 

"Jako sam bijesan i sad ću reći cijelu istinu i što mislim o Supertalentu. Uzeo sam slobodan dan na poslu, putovao dva i pol sata. Dao sam sve od sebe, a nisam prošao dalje jer je sve to namješteno", tvrdi on. 

Dodao je da se radi o podmićivanju. 

"Da sam imao petsto eura možda bih prošao, ali nažalost nemam petsto eura pa nisam prošao. Sjećate se one dvojice dupina? Valjda bih doslovno trebao biti glupa osoba koja će se bacati okolo da prođe", rekao je. 

Ni žiri nije štedio, a osobito mu se zamjerila Martina. 

"Nastupio sam kao komičar. Martina je nakon pet sekundi okrenula glavu i stisnula gumb. Ta žena je plaćena da tamo sjedi i treba pošteno odslušati kandidata. Operna diva, je moš mislit. Maja Šuput prelazi sve granice. Žena je toliko postala vulgarna. Ja kad gledam Supertalent, to se vidi da je potplaćeno", izjadao se on. 

Najavio je da će se prijaviti i iduće godine kako bi "ocrnio žiri pred kamerama". 

"Mene su svi poslušali osim Martine koja je samo okretala glavom. Ona očigledno ima nekih problema s kralježnicom, mislio sam joj preporučiti doktora. Martina, ako gledaš, hitno potraži liječničku pomoć. Maja Šuput isto, nekako joj ruka leti na taj crveni gumb", zaključio je Dario. 

S Nove TV odgovorili su nam da jednostavno nisu mogli prikazati sve audicije. 

"Na audicijama Supertalenta koje su se održale u lipnju ove godine  prijavilo se preko 400 kandidata i svi nastupi, nažalost, ne mogu biti prikazani u 8 audicijskih emisija, koliko ih je ove sezone.  Žiri je pogledao svaki nastup i ocijenio. Na odluku o tome koji nastupi idu u emitiranje utječu brojni parametri koje produkcijski i urednički tim pažljivo razmatra i donosi odluku", poručili su. 

 

Pročitajte više