Za nju vjerojatno niste ni čuli, a omiljeno je unuče kraljice Elizabete

Foto: Phil Noble/Reuters via Guliver/EPA

KRALJICA Elizabeta ima osmero unučadi, a neki od njih jedva da se ikada pojavljuju u medijima. Novinarima su najzanimljiviji životi prinčeva Harryja i Williama, dok su njihovi rođaci pomalo zapostavljeni u tabloidima.

U središtu medijskog interesa nikad nije bila ni Lady Louise Windsor, kći princa Edwarda, za koju se odavno govori da je omiljeno unuče kraljice Elizabete. Lady Louise Windsor djed Philip je oporukom ostavio konje i kočiju, a ona je bila među 30 najbližih ljudi koji su pozvani na kraljevsku sahranu.

Lady Louise Windsor nema titulu princeze, iako joj ona, kao kraljičinoj unuci, pripada rođenjem. Njezini roditelji, princ Edward i grofica Sophie, odbili su tu titulu za svoju kćer. Louise je rođena 2003. godine i bila je nedonošče, zbog čega je imala zdravstvene probleme i nekoliko operacija.

Navodno je jako pažljiva prema baki i cijeloj svojoj obitelji, a rado čuva djecu Kate Middleton i princa Williama kada su na odmoru s kraljicom.

Kraljica obožava i njezinu majku Sophie, groficu Wessexa. Princ Edward jedino je kraljičino dijete koje nije prošlo kroz razvod, a princ i grofica u braku su već 21 godinu.

Pročitajte više