Crne vjenčanice novi su hit: "Koncept tradicionalnog je evoluirao"

Foto: Instagram

VJENČANJA obično nisu događaji u kojima mladenci, a pogotovo mladenke, teže kršenju konvencija, no to se možda mijenja, kako piše CNN. U nedavno objavljenom članku napisali su kako u svijetu sve veći trend postaju crne vjenčanice, koje su u posljednjih godinu dana postale sve traženije, kako na Googleu tako i u stvarnosti.

Laura McKeever, PR menadžerica brenda David's Bridal, istaknula je kako je to njihov omiljeni trend jer su crne haljine "šik i dramatične". Prije ih se, kaže, moglo naručiti, no sada ih prvi put imaju u ponudi u buticima, kao i na webshopu.

"Koncept tradicionalnog je evoluirao"

"Koncept tradicionalnog je evoluirao", objasnila je McKeever za CNN dodavši kako je i pandemija bila jedan od faktora koji su utjecali na ovu promjenu.

"Trend smo primijetili 2021., kada je mnogo parova odlučilo odbaciti tradicionalna pravila vjenčanja. Mnoge su mladenke zbog pandemije morale odgoditi vjenčanja pa su zbog toga htjele da njihov posebni dan bude zaista poseban. Htjele su biti odjevene onako kako su one htjele", ispričala je McKeever.

Ranu Coleman, direktorica marketinga brenda Azazie, istaknula je kako je za mnoge mladenke bijela vjenčanica postala znak manjka originalnosti. "Crna podsjeća na Hollywood i na glamur crvenog tepiha. Osjećaju se kao da time dobivaju dodatnu pažnju i kao da su u njih uperena svjetla reflektora", ispričala je.

Pročitajte više