Zaboravite stare slušne aparate: Bontechova su pomagala praktična i ugodna

Foto: Press

BONTECH, vodeći hrvatski proizvođač i distributer slušnih aparata i sredstava za zaštitu sluha, u svojih 30 poslovnica u svakom kutku zemlje i uz pomoć najmodernije svjetske tehnologije, ljudima oštećenog sluha omogućuju da sve čuju i još bolje razumiju.

Zaboravite slušne aparate iz prošlosti: Bontechova su pomagala praktična, ugodna za korištenje i – gotovo nevidljiva. Unatoč tome što su donedavno postojale predrasude, danas slušni aparati, zahvaljujući modernim tehnologijama postaju ''must have gadget''. Bontech je, sigurnim korakom, zakoračio u budućnost uz revolucionarni Connectivity Set.

Pomoću jednog od najboljih smartphone uređaja prisutnih trenutno na tržištu, moći ćete bezbrižno uživati u omiljenoj glazbi, najnovijim blockbusterima, ljetnim festivalima i koncertima, kazališnim predstavama, te u najobičnijim telefonskim razgovorima i ugodnim čavrljanjem sa svojim najdražima. Specifičan je po tome što iako sitan, neprimjetan, nevidljiv i nenametljiv pruža najbolju jasnoću zvuka i najsuvremeniji način rada.

Bontech, kao regionalni lider, osobama s oštećenim sluhom i govornim poteškoćama jedini je u mogućnosti pružiti najbolja i najsuvremenija rješenja koja učinkovito olakšavaju komunikaciju u društvu. Kako doznajemo, ova tvrtka, kontinuirano ulaže u svoje ljude i najnoviju tehnologiju, aktivno promiče društvenu odgovornost i brigu o očuvanju sluha.

U Bontechovim poslovnicama možete besplatno testirati sluh i utvrditi stupanj njegova oštećenja, kao što možete i besplatno isprobati revolucionarni Connectivity Set. Današnji slušni aparati se u potpunosti prilagođavaju korisnicima, te vas povezuju sa svijetom oko vas! Za više informacija obratite se Bontechovim otoakustičarima na besplatni info telefon 0800 44 66 ili putem maila na info@bontech.hr.

Pročitajte više