Zagreb ponudio pet milijuna dolara, Madonna umrla od smijeha i produžila

IAKO se smatra jednom od najbogatijih žena na svijetu, Madonna je i dalje profesionalna i "brza na potezu" kad je u pitanju novac - službeno je priopćeno kako joj je Zagreb, odnosno organizator koncerta Lupa Promotions ponudio pet milijuna dolara, ali ju je kraljica popa odbila, i to zbog dodatna četiri milijuna koja su, prema neslužbenim informacijama, ponudili Budva i Beč. Večernji list piše kako se Madonna u zadnji tren odlučila za koncert u Beču, što nije potvrđeno na službenim stranicama, ali jedno je sigurno - ništa od rujanskog koncerta Madonne na Dinamovom stadionu.

Vladimir Ivanković iz Lupa Promotionsa, organizacijske tvrtke koja je pregovarala s Madonninim menadžmentom, obavijestio je javnost kako su doista pregovarali, pa čak i isplanirali medijsku kampanju, ali je iz Madonninog tabora u zadnji tren, i to putem e-maila, priopćeno kako je pjevačica dobila bolju ponudu. Zagreb i Beograd Madonni su ponudili po pet milijuna dolara, a dva su grada, navodno Beč i Budva, ponudili devet milijuna. Opet neslužbeno, Madonna je odabrala Beč, na veliku žalost Budve koja interes za najpopularniju pjevačicu na svijetu ambiciozno, ali neuspješno pokazuje već godinama.

Službena Madonnina kampanja u Hrvatskoj je trebala krenuti 4. lipnja, ali pjevačici i njezinom menadžmentu Balkan očito nije napet - za Budvu i Beograd vežu je posebne priče, a Srbima je nekoliko puta obećala posjet. Ipak, groznica za turnejom koju očito želi vidjeti cijeli svijet ne jenjava - rasprodani su gotovo svi koncerti čije su ulaznice puštene u prodaju, i to prije nego je pjevačica objavila ijedan detalj s predstojeće turneje "Sweet & Sticky Tour". Kod Madonne sve ide na povjerenje, pa čak i kad je riječ o stotinama tisuća ljudi puta dvjestotinjak dolara koliko je prosječna cijena ulaznice.

D.K.

Pročitajte više