Zagrebačke navijačice Klasnićev pogodak začinile poljupcem

IAKO je sinoćnji poraz hrvatske reprezentacije protiv Turske na travnjaku u Beču za mnoge bio razlog za tugovanje i depresiju, vesele zagrebačke navijačice uz Vatrene su bile do samog kraja, kako su i same rekle, "i dušom i tijelom". Mnogi su sinoćnju utakmicu iskoristili kao uvertiru u noćni izlazak, te kad već nisu stigli do Beča, proveselili su se (a kasnije i tugovali) po zagrebačkim ulicama.

Tijekom utakmice atmosfera je bila izvrsna jer, iako dugo nije pao niti jedan gol, ovako nesretan ishod nitko nije očekivao i svi su do zadnjeg trena bili uvjereni kako će Vatreni ipak odnijeti pobjedu. Kada je konačno pao i prvi gol, dobro raspoloženje je bilo na vrhuncu a dvije djevojke su slavni trenutak čak i začinile poljupcem.

Nakon utakmice izgubljeni navijači tumarali su ulicama zalijevajući tugu hektolitrima alkohola - piva se ulicama slijevala u potocima, a razočarana lica i komentari na račun sudaca, igrača, izbornika Bilića i fanatičnih Turaka mogli su se čuti iz svake skupine koja bi nakon utakmice, tu i tamo protumarala gradom u potrazi za zabavom i zaboravom. Međutim, pogled na naše hrabre navijačice jučer je razveselio svakog tko ih je sreo, a sigurni smo da ni naši igrači, da su ih imali priliku vidjeti, ne bi ostali hladni kraj njih.

V.V.
Foto: Luka Travaš

Pročitajte više