Zagrepčanin preko oglasa traži curu: "Trebao sam reagirati, je*aji ga"

Ilustracija (na slici nisu osobe iz teksta): Zoe Sarlija/PIXSELL

U ZAGREBU je osvanuo neobičan oglas jednog dečka kojemu je nepoznata cura u prolazu odmah zapela za oko. Kako bi ju pronašao i stupio s njom u kontakt, na jednoj od stanica zalijepio je svoju poruku i opisao što je ona nosila na sebi kako bi se prepoznala i javila mu se.

"Nosila si ove cipele i traperice sa šljokičastim uzorkom, otprilike ovako", stoji na papiru uz fotku rozih balerinki i traperica sa sjajnim detaljima na džepovima.

"Bila si u Nami na Kvatriću sredinom prošlog tjedna, kupovala si neki dio za partfiš, i kasnije pregaču. Ja sam nosio sivu majicu i šorc s treninga. Čuo sam te kako šaljivo pričaš s prodavačicama. Činiš mi se jako zabavna i interesantna. Primijetili smo se i motali oboje. Trebao sam reagirati. Je*aji ga", napisao je nepoznati momak, poručivši joj da mu se javi ako se prepozna.

"Zato draga damo, ako želiš, javi mi se mailom na ajmonestoskuhat@gmail.com", stoji na dnu romantične poruke.

Fotka njegove poruke ubrzo je osvanula na društvenim mrežama i postala viralna. Tako ju je podijelilo čak 263 ljudi koje je oduševio njegov potez. "Pomozimo mu da skuha", napisao je jedan od korisnika Fejsa koji je također podijelio ovu objavu, a s njim su se složili i drugi.

"Baš slatko", "Moderni Romeo, potez hvale vrijedan", "Ili da skuha ili da samo umoči", "Možda na kraju ispadne holivudski ljubić", "Sve ostane na: 'Trebao sam'", šalili su se u komentarima.

Pročitajte više