S 30 se zaljubila u šesnaestogodišnjaka: "Porodio je našu bebu, divan je otac"

Foto: Facebook

KATHLEEN MARTIN i Jack Fucile upoznali su se preko Facebooka u lipnju 2015. i vrlo brzo završili u vezi, a nakon samo sedam mjeseci Kathleen je otkrila da je trudna.

Ne bi se puno razlikovali od mnogih parova da Jack nije gotovo dvostruko mlađi od majke svog djeteta. Kad su se upoznali ona je imala trideset, a on samo šesnaest godina- Kathleen uz to ima dvoje djece iz prethodnih veza, a njeno najstarije dijete je samo pet godina mlađe od Jacka.

Jackova majka Angela, koja je samo osam godina starija od Kathleen, nije baš dobro prihvatila njihovu vezu, ali oni sami ne vide problem.

"Jack je zreo za svoje godine. Bez obzira na razliku u godinama, odlično se slažemo. Kad je saznao da će postati otac, nakon prvotnog šoka, bio je oduševljen", objasnila je Kathleen za The Sun.

Situacija se posložila tako da je Jack bio taj koji je porodio njihovo dijete. Jedne su se večeri, tri tjedna prije njenog termina, spremali na spavanje kad joj je iznenada pukao vodenjak.

"Ja sam vrištala od bolova dok je Jack zvao bolnicu. Preko telefona su mu objasnili što treba raditi. Sve je završilo za pet minuta. Kad je beba izašla bila je jako plava, no Jack se odmah snašao. Zamotao ju je u ručnik i pokušao zagrijati. Nakon nekoliko minuta beba je dobila boju i počela plakati", prepričala je Kathleen.

Njihov sinčić Jay trenutno ima devet mjeseci, a njena starija djeca ga obožavaju.

"Mi smo sad jedna velika sretna obitelj. Jako sam ponosna na Jacka. Dok se drugi mladići njegovih godina opijaju, on je predivan otac. Kad Jay malo odraste pričat ćemo mu kako ga je njegov otac porodio. Reći ćemo mu kakav je odličan posao odradio", kaže sretna majka.

Za samog Jacka porođaj je bio nevjerojatno iskustvo.

"Bio sam u šoku kad se Kathleen počela porađati u spavaćoj sobi. Bilo je prilično nadrealno. Nitko od mojih prijatelja nije nikad porodio bebu. Dugo sam bio šokiran, ali sad sam ponosan na to kako sam postupio", zaključio je on.  

Pročitajte više