Žanamari pozirala u grudnjaku ispred frižidera: Treba mi još jedan hladnjak

Foto: Instagram

ŽANAMARI PERČIĆ vrijeme u izolaciji krati pišući pjesme, a jučer je snimila i spot koji bi uskoro trebao ugledati svjetlost dana. Danas je otkrila na svom Instagram profilu i da jede više nego inače. Objavila je fotografiju na kojoj u crnom čipkastom grudnjaku i kožnim tajicama pozira ispred frižidera koji je krcat namirnicama.

"Mislim da mi treba još jedan hladnjak. Postao je moja omiljena točka u kući u posljednje vrijeme. Jedite zdravo kako bi vam ojačao imunološki sustav, ali se prepustite i drugoj hrani, za dušu. Nema veze ako dobijete nekoliko kilograma, samo spasite zdrav razum. Zaključavanje je okrutno za psihu, ali moramo to nekako iskoristiti u svoju korist: rasti, stvarat, brinuti se o sebi i svojim najmilijima, promišljati i ponovno otkrivati sebe", napisala je pjevačica. 

"Ne moraš brinuti ako dobiješ koji kilogram, izgledaš predivno", "U pravu si, ni sam ne bih bolje rekao", neki su od komentara. Javila se i Pamela Ramljak. "Bolje da ne vidiš moju sliku kraj frižidera. Ova je reklama za isti", napisala je pjevačica. 

Pročitajte više