Zarađuje 850 tisuća kuna godišnje prodajući svoje prljave čarape na internetu

Foto: Instagram

ROXY SYKES tvrdi da zarađuje 100 tisuća funti (oko 850 tisuća kuna) godišnje prodajući svoje prljave čarape fetišistima na stopala putem interneta. 

Nakon što je dobila brojne komplimente na račun svojih stopala, otvorila je Instagram stranicu na kojoj je trenutno prati preko 50 tisuća ljudi. Kad je počela skupljati veliki broj pratitelja, odlučila je početi prodavati svoje cipele i čarape putem društvenih mreža. 

Za to dobiva 170 kuna po paru čarapa ili 1700 kuna po paru cipela, a cifra se mjesečno popne i do 68 tisuća kuna. 

"Kolege su mi stalno govorili da imam predivna stopala i nagovorili me da napravim Instagram profil posvećen njima. No, dok nisam skupila nekoliko tisuća pratitelja nije mi palo na pamet početi prodavati cipele i čarape. Tada sam shvatila da mogu ostvariti profit", kaže ona za Metro. 

Danas tvrdi da nikad neće odustati od svog posla bez obzira na godine. 

"Samo za jedan video koji objavim migoljeći prstima mogu zaraditi 850 kuna. Moja su mi stopala odličan izvor zarade", ispričala je Roxy i dodala kako njeni prijatelji i obitelj znaju čime se bavi, a nikad nije imala problema zbog toga, pa ni u vezama. 

"Odlično se osjećam kad dođem kući nakon napornog radnog dana i znam da mogu zaraditi dodatnu lovu zahvaljujući svojim stopalima", zaključila je ona. 

Pročitajte više