Zavodnik iz srpskog Big Brothera već pronašao druge dvije "žrtve"

KARLO ZAGORAC iz Beograda nakon dva dana trajanja reality showa već je na glasu kao najveći zavodnik ovogodišnjeg srpskog Big Brothera. Samo nekoliko sati nakon ulaska u kuću, 32-godišnji frizer strastveno se ljubio ispod plahte sa 13 godina mlađom Makedonkom, a sad je počeo šarmirati i druge stanarke.

Iako je 19-godišnja Violeta Raleva mislila da je osvojila srce tamnoputog Karla, on se, naime, dok nje nije bilo u blizini bacio u osvajanje pjevačice i sugrađanke Sandre Valterović kojoj je pokazivao vježbu, koja između ostalog više nalikuje na pozu u seksu te je nedugo zatim nekoliko puta udario po stražnjici starletu Jovanu Pavlović.

Da Karlo ne misli ozbiljno s Makedonkom Violetom, dao je naslutiti i njegov kum koji je rekao kako misli da "klinke u Kući nisu na njegovoj razini" te da je on strastvenu noć sa 19-godišnjakinjom zasigurno više shvatio kao zezanciju nego kao ozbiljnu romansu. 

Dok je hrvatski Big Brother ukinut zbog loše gledanosti i nezanimljivih kandidata, čini se da bi srpski mogao doseći novi rekord u gledanosti, barem ako je suditi prema zanimljivim ukućanima koji svaki dan imaju nešto novo za ponuditi i pokazati.

Pročitajte više