Želite dostavu jela, voća i povrća? Ovo su najbolje ovotjedne ponude

Foto: Index/Press

DOBITI na vrata najbolje voće, povrće, kobasice i vina hrvatskih OPG-ova i vinara uvijek je lijepo. U doba korone malo koji zvuk razveselit će vas više od zvona dostavljača na vratima.

Popis dostavljača možete redovito pregledavati ovdje: dostave.index.hr/. Ako sami dostavljate hranu i piće, besplatno možete oglasiti svoju ponudu, a Index će vam u doba korone bezuvjetno pokloniti i besplatne automatski kreirane bannere na Indexu. Index dnevno posjeti i do milijun ljudi, a besplatnim bannerima želimo vam pomoći da ojačate brend, sačuvate svoj biznis i radna mjesta te izađete iz svega još jači.

Najzanimljivije ponude možete pratiti na Facebook stranici www.facebook.com/indexdostave.

 

Izdvajamo neke od najboljih ovotjednih ponuda:

ZAGREB

Time restaurant & bar

Time restaurant & bar pripremio je zanimljivu ponudu za sve zaljubljene. Dejt u vlastitom domu moguć je uz Stay at home paket za dvije osobe s azijskim delicijama. Dostava je brza i beskontaktna.
Ponudu pogledajte OVDJE

Zmajska pivovara

Zmajska pivovara omogućila je svim ljubiteljima piva dostavu istog ispred kućnog praga. Osim stalne ponude, dostupne su i sezonske, specijalne craft pive. Dostava je u roku 24 sata.
Ponudu pogledajte OVDJE.

Green i OPG Skular

Lako i brzo možete doći do prirodnih malih sokova koji su namijenjeni za jačanje imuniteta. U ponudi su dostupni paketi sa sokovima od đumbira, kurkume, cimeta i aronije.
Ponudu pogledajte OVDJE.

Dida Boža

Dida Boža u ponudi ima tradicionalne, ekološke i prirodne proizvode s visokim postotkom voća i povrća. Ajvar, sok od cikle, šipka, džem od jagoda, borovnica i aronija samo su dio ponude.
Ponudu pogledajte OVDJE.

Volim ljuto

Honey I'm Hot med je koji su osmislili Volim ljuto i Pčelarstvo Bošković. Premaz za rebarca, piletinu pa čak i kruh brzo je postao jedan od njihovih najtraženijih proizvoda. Dostava meda je u roku tri dana.
Ponudu pogledajte OVDJE.

Batak grill

Poželjeli ste se finog roštilja? Batak grilla za vas. Meso vrhunske kvalitete u najkraćem roku stiže do vašeg stola.

Gostionica Ficlek

Gostionica Ficlek nudi domaću, zagrebačku klopu spravljenu od svježih namirnica. Njihov specijalitet – domaći štrukli – ni jedno nepce ne ostavlja ravnodušnim. Klopu dostavljaju brzo i beskontaktno, a istu možete pokupiti i kod njih.

Đurina hiža

Đurina hiža dostavlja vrhunsko meso, suhomesnate proizvode i vino. Moguće je čak naručiti i steak koji je odležao 37 dana, a uz vrhunsko meso stižu i detaljne upute kako ga što bolje pripremiti.

Vinarija Bura - Mrgudić

Vinarija Bura – Mrgudić dostavlja VINtualni paket s četiri vrhunska vina s okusom Dalmacije. Uz limitirani paket koji krije vina četiri vinarije: Antunović, Boškinac, Mrgudić i Testament, stiže i detaljan opis kao i mogućnost sudjelovanja u virtualnom kušanju vina s vinarima.

Moje Zrno

Moje zrno je pripremilo dnevne i tjedne obiteljske pakete u kojima možete pronaći sezonsko voće i povrće, orašaste plodove i sušene proizvode. Dostava je brza i sigurna, a proizvodi svježi i provjereni.

Submarine burger

Submarine burger hranu dostavlja na kauč, a u ponudi osim slasnih burgera i krumpirića imaju i salate. Krumpirići su svježe rezani bez zamrzavanja kao i svi ostali sastojci.

-------------------------------------------------------

SPLIT

Konoba Pimpinella

Konoba Pimpinella u roku sat vremena dostavlja fini, domaći ručak. Pašticada, teleći odrezak, crni rižoto dio je njihove ponude koja je i inače najtraženija.
Ponudu pogledajte OVDJE.

Centaurus

Centaurus svakodnevno dostavlja svježu, besplatno očišćenu ribu i morske plodove. Novo u ponudi su i jadranski škampi, omiljena morska delicija.

Bio&Bio

bio&bio u istom danu dostavlja organsko voće i povrće, dječju hranu, dodatke prehrani, kvasac i žitarice.

-------------------------------------------------------

RIJEKA

Paris-Kalorija

Restoran Paris-Kalorija u samo pola sata na vaša vrata dostavlja fini ručak. Imaju široku ponudu od roštilja, pizze, tjestenine pa do craft piva.
Ponudu pogledajte OVDJE.

Poljoprivredna zadruga otok Krk

Poljoprivredna zadruga otok Krk ima široki spektar domaćih, autohtonih proizvoda. Po maslinovo ulje, vrhunsko vino ili nagrađivani ovčji sir sada ne morate izvan svog doma jer će vam proizvodi biti dostavljeni ispred vrata.
Ponudu pogledajte OVDJE.

The Beertija

The Beertija se pobrinula za dostavu craft piva. Ponudu su proširili novim proizvodom Pop!Lager koji stiže iz Varionice craft brewery.

-------------------------------------------------------

OSIJEK

eCeker

eCeker dostavlja više od 240 proizvoda od 40 lokalnih proizvođača, a trenutno su u ponudi i svježe šparoge. Kravlji sir, domaća jaja, sok od jabuke samo su neki od najčešće naručivanih proizvoda.
Ponudu pogledajte OVDJE.

Restoran Strossmayer No2

Ako ste se zaželjeli fine pizze ili još boljeg roštilja, restoran Strossmayer No2 u roku od sat vremena dostavlja svoje specijalitete.
Ponudu pogledajte OVDJE.

Vinoteka Vinita

Vinoteka Vinita zaprima narudžbe 24 sata, a u svojoj ponudi imaju dovoljno butelja za cijelo područje. Osim toga pripremili su i preporuke za najbolja vina u ovom razdoblju.
Ponudu pogledajte OVDJE.

Sve dostave možete pregledati na adresi dostave.index.hr

Pročitajte više