Željko ispao, nominirani Alen, Ana i Antonija

29-GODIŠNJI godišnji zaštitar i student teološkog fakulteta iz Zagreba nakon tri nominacije nije izdržao mušku konkurenciju jer ga je izbacio Istrijan Alen s velikim brojem navijača.

Željko je po glasanju gledatelja nadmoćno izbacio Vlatku i Sanju, ali ovoga puta za njegov izlazak glasalo je 64% gledatelja.

U kući je proveo 42 dana, istaknuo se u tjednim zadatcima maštovitosti svojim scenarijem za reklamni spot i tekstom za božićnu pjesmu, ali je zakazao u spretnosti kod provlačenja kroz razapete užad u kući.


Producenti su mu priredili ogromno iznenađenje jer ga je na izlasku dočekala sestra iz Njemačke koju nije vidio više od dvije godine.

Unatoč teoriji o "ženskoj uroti" ovoga puta nisu ponovo nominirana dva muškarca, već Alen ima šansu nadmašiti pri glasanju dvije djevojke.

I ovoga puta odlučivala je Marina koja je jedina iz ženskog klana nominirala dvije djevojke i trećim glasom dovela Antoniji brige oko ostanka u kući.

Alen je skupio tri glasa, a čak četiri Ani su dodijelili Alen, Zdravko,Valentina i Marina.

Iako su puni modrica Veliki brat je odlučio da nisu zadovoljili u tjednom zadatku organiziranja cirkuske predstave pa se s 50% manje kućnog budžeta opet mogu očekivati svađe oko nabave cigareta za pušače.

Pročitajte više