Žena Izeta Hajrovića odbrusila: Takvu nekulturu viđam samo na Balkanu

Foto: Instagram

SUPRUGA Dinamovog Izeta Hajrovića Leyla Hajrović proteklih je dana proslavila 30 rođendan. Na nimalo skromnoj zabavi Leylu su posipali novčanicama, a s njom je slavila i njezina najbolja prijateljica Zorannah Jovanović. Leyla nije samo žena nogometaša nego i uspješna influencerica na Instagramu koja ima mnoštvo pratitelja, a ovih dana je odgovarala na njihova pitanja.

Jedno od njih je bilo prilično neugodno. Leylu su pitali kako to da ima 30 godina, pet je godina u braku i još nema djecu. Nije nimalo štedjela pratitelja koji ju je to pitao.

"Rođena sam u Švicarskoj i tamo sam bila do svoje 24. godine. Poslije sam živjela u Turskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i nigdje mi nitko nije postavio to pitanje. Ovo pitanje postoji samo na Balkanu i smatram da je jako nekulturno i ružno to nekoga pitati. Zamislite da netko možda ne može imati djecu, a vi konstantno postavljate to pitanje. Hvala Bogu, nemam takav problem, ali imam 30 godina, u braku sam više od pet godina, nemam dijete, i što sad? Jesam li zbog toga lošija ili nenormalna? Mislim da svatko ima pravo odlučiti što će i kada će. Do tada, neka to bude naša, a ne vaša briga" oštro je zaključila Leyla.

Pročitajte više