Najgori spoj ikad: Bila je na dejtu s Trumpom, a on joj je učinio nešto zaista gnjusno

Screenshot: YouTube

LUCY KLEBANOW bila je na spoju s Donaldom Trumpom. Da, dobro ste pročitali. Bilo je to početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, ona je imala 23 godine, a on je bio u kasnim dvadesetima.

Upoznali su se u jednom baru preko zajedničkih prijatelja. "Pitao me broj, nazvao sljedeći dan i pozvao na dejt", otkrila je početak svoje horor priče za Salon.

"Došao je po mene u bijelom Cadillac kabrioletu. Kada sam se spustila iz stana naslonio se i rekao: 'Uskači.' Nisam znala što da mislim o tome. Živjela sam u New Yorku i nitko nikada nije došao po mene automobilom, osim ako nisam išla na aerodrom. Bila sam previše iznenađena i zbunjena da bi bila impresionirana", ispričala je.

"Izgledao je dobro, nije bio zgodan, ali je izgledao dobro. Normalno. Nije bio previše pričljiv, ali nisam ni ja. Učinilo mi se da nije previše pametan", opisala ga je.

A onda su stigli u restoran gdje se dogodilo nešto nezamislivo.

"Nakon večere tražili smo račun, ali restoran nije primao kartice. On nije mogao platiti večeru. To je bila prva stvar s kojom sam se mogla poistovjetiti cijelu tu večer. Bio je šokiran i bilo mu je neugodno", kaže.

"Rekla sam mu da ćemo ići prati suđe i tako platiti račun. Izgledao je totalno zbunjeno i u grču. 'Smiri se, imam novac', rekla sam mu."

A sada slijedi najbolja stvar.

"Nikada mi nije vratio novac za večeru. Nije se niti ponudio. Pošto je sad u Bijeloj kući, voljela bih natrag svoj novac, s kamatama", zaključila je.

Pročitajte više