Žena tvrdi da zna tko je zapravo kriv za Jackovu smrt u Titanicu, nije u pitanju Rose

Screenshot: YouTube

JEDNA korisnica TikToka ponudila je novu teoriju o tome tko je zapravo kriv za Jackovu smrt u popularnom filmu Titanic, a njeno objašnjenje je postalo viralno. 

Naime, brojni obožavatelji godinama tvrde da je Jack, kojeg glumi Leonardo DiCaprio, mogao preživjeti da je Rose (Kate Winslet) napravila mjesta za njega na vratima koja su plutala u hladnom oceanu. 

Međutim, ova djevojka sada tvrdi da je krivac netko drugi.

"Svi kažu da je Jack mogao preživjeti potonuće Titanica da se Rose samo malo pomaknula na tim vratima. Ali ja ću vam reći tko je zaista kriv za Jackovu smrt", kazala je djevojka i zatim pokazuje fotografiju Fredericka Fleeta, stražara koji je prvi primijetio santu leda. Da je koristio dalekozor, vidio bi ju puno ranije.

@mackdaddyyy69420

I needed to set the record straight and end the debate ##YouShouldKnow ##titanic ##fyp

♬ My Heart Will Go On (Titanic) - Maliheh Saeedi & Faraz Taali

"Ovo je muškarac koji je odgovoran za Jackovu smrt. On je taj koji uopće nije uspio vidjeti santu leda", kazala je djevojka dramatično, a potom dodala:

"Ali tko je zapravo taj čovjek, vjerojatno se pitate? To je moj otac", kazala je i prikazala fotografiju na kojoj se navodno nalazi njezin tata, dok je u pozadini prikazana scena iz Titanica.

Njezin video je postao viralan i do sada ima preko 1.3 milijuna pregleda. 

"Nisam očekivao taj zaplet", "Ona zaista krivi svog oca", "Tvoj tata je upoznao mladog Lea???" samo su neki od komentara ispod videa. 

Pročitajte više