Žene otkrile kada su znale da je njihovoj vezi došao kraj. Neke priče su uznemirujuće

Foto: Press

U FACEBOOK grupi That’s it, I’m MF spouse shaming žene su prepričale trenutak kada su bile sigurne da je njihovoj vezi, odnosno braku, došao kraj.

Grupa okuplja 21.000 članova, a Daily Mail prenio je neke od njihovih ispovijesti.

"Kad su mi on i moja najbolja prijateljica poslali poruku da je ona već šest mjeseci trudna s njegovim djetetom, tad sam znala da je našem braku od 10 godina kraj."

"Kad sam saznala da šalje seksi poruke mojoj teti iz kreveta u kojem je u tom trenu ležao sa mnom."

"Kad je pet sati u pidžami vozio do mene i plačući udarao po mom prozoru. Tad sam već promijenila broj, blokirala ga i odselila se kod mame koja je živjela pet sati dalje. On nije shvaćao da to što me četiri puta prevario znači da smo gotovi nakon što sam mu pružila još tri šanse. Psihički me maltretirao, obitelji branio da komunicira sa mnom. Bilo je sedam ujutro i sjećam se da sam mislila: 'Pa koji je vrag s tobom?'"

"Kad sam shvatila da mi njegova prevara više ništa ne znači, dapače, da mi dolazi kao olakšanje."

"Kad me ušutkao dok sam imala trudove. Tad sam shvatila da će mi biti bolje da to dijete odgajam sama."

"Kad mi je rekao da mu je drago što sam imala spontani jer nije htio još jedno dijete."

"Svađali smo se, a on me vrijeđao i nazivao raznim pogrdnim imenima. Ja sam ga pitala kako bi se osjećao da se netko tako ponaša prema našoj kćeri kao što se on tad ponašao prema meni. 'Nadam se da ona nije glupa kao ti', rekao je on i otišao."

"Kad sam shvatila da se više ne želim seksati s njim."

"Kad sam shvatila da sam zbog njega promijenila osobnost. Morala sam biti tiha, nisam se smjela šaliti pred njegovim prijateljima. Shvatila sam da sam sretna ja prava ja i da zaslužujem biti takva."

"Jednu noć sam ga gledala kako spava sat vremena i razmišljala o tome da mu stavim jastuk preko glave. Nisam ga htjela ubiti, ali samo to što sam ga čula kako hrče me navelo da pomislim na takve stvari."

A oglasili su se i neki muškarci.

"Kad sam dopustio curi da nosi paket od 40 boca vode dva kata, tad sam znao da je više ne volim", napisao je jedan član grupe.

"Kad je nazvala prijateljicu preda mnom da joj kaže za trudnoću, a prijateljica je pitala tko je otac", oglasio se još jedan muškarac.

Pročitajte više